Operatie monturi. Totul despre monturi: cauze, simptome, prevenire și tratament

Tratamentul Monturilor | Ortopedia pe Înţelesul Tuturor

Pe baza tehnicilor chirurgicale practicate de Dr. Marius Uscatu, reprezentant al Scolii Franceze de chirurgie a ante-piciorului peste 2.

dureri la nivelul umerilor 38 de ani

Ce sunt monturile si mai ales ce nu sunt? Au trecut 10 ani de la operatie. In acest interval de timp, am fost in excursii exotice, m-am plimbat la locuri pitoresti si tot timpul m-am gandit la dumneavoastra cu respect si consideartie pentru ca mi-ati oferit prin profesionalism si dedicatie aceste placeri. Sunt operatie monturi ca am doua picioare "marca Marius Uscatu".

Zilnic le admir si le rasfat cu cele mai frumoase încălțări! Pacienta MS Eu vă mulțumesc la 6 ani operatie monturi la prima operație! Datorita dvs pot merge normal Pacienta IP Mie îmi doresc mulți ani pe tocuri Nu voi înceta niciodată să vă mulțumesc, în gând sau cu glas tare, de câte ori voi avea ocazia.

Pacienta MM Multumesc pentru picioarele îndreptate!

durere severă în articulația umărului după vânătăi

Eu abia aștept să port pantofi cu toc Vă doresc sănătate deplină și multă putere de muncă! Vă rămân recunoscătore pentru tot! Pacient HM Va multumesc pentru operațiile efectuate la ambele picioare. Cuvintele sunt prea sărace sa va pot multumi. Rezultatul operațiilor este incredibil. Sunteti un profesionist desăvârșit. Dumnezeu sa va binecuvantate atât pe dvs.

Aspectul piciorului este deformat, cu devierea operatie monturi halucelui spre interior si aparitia in dreptul articulatiei sale a unei proeminente osoase dura la palpare exostoza mediala sau montul propriu-zis. Suplimentar, pe langa exostoza halucelui, pot aparea deformari asociate ale degetelor si limitarea mobilitatii articulare. Monturile sunt in mare parte dobandite genetic, insa tipul de pantofi purtat are un rol determinant. In realitate, ele nu reprezinta depuneri osoase suplimentare, ci proeminenta primului metatarsian care nu este aliniat pe axul normal. De aceea, o simpla rezectie a montului nu este suficienta, fiind nevoie de rezectii de realiniere a metatarsienelor osteotomii pentru a reda arhitectura normala a antepiciorului.

Va multumesc inca odata si va respect pentru tot ce faceti ptr. Profesionalism de înaltă clasă. Felicitari Pacienta MB Ajunsesem sa nu mai pot purta încălțări decât cu câteva numerelor mai mari si cat mai largi.

Am venit cu toata increderea la dvs. Dupa primul consult la dvs, am cunoscut o alta pacientă a dvs care mi-a intarit increderea, prin experienta personala. Se pregătea pt operația la cel de al doilea picior. Operația mea, fără îndoială nu a fost simplă pentru dvs.

Eu m-am simțit bine. Anestezia loco-regională a fost eficace si, daca nu ma însel, după două sau trei nopti la spital, am mers acasă, utilizând pantoful special.

Nu am avut dureri si ca urmare, la câteva luni dupa operație, am inceput sa merg in niste excursii formidabile, pe care în conditiile fizice dinainte operatie monturi mi le-as fi permis.

chirurgia-monturilor

Multumesc mult Domnule Doctor! Pacienta BR Am beneficiat de operații la ambele picioare acum 11 ani și pentru că am respectat toate indicațiile dumneavoastră m-am putut bucura din nou de viață, vă mulțumesc din nou. Pacienta GB Sunt operată la ambele picioare de către dl.

unguent de condroitină pentru articulații

Uscatu, din anul 2o Ma simt f bineoperațiile au decurs f bine, mi-au redat confortul si aspectul fizic. Multumesc pt. Pacienta VE Și eu vă sunt foarte recunoscătoare, m-ați ajutat sa merg fara dureri. In operatie monturi am 1 an de la intervenție.

Meniu cont utilizator

Pacienta MB Felicitări dl. Marius Uscatu pentru tot ce realizați prin operațiile efectuate. Nu am cuvinte sa va multumesc pentru reusita operațiilor efectuate de dvs. La începutul lunii ianuarie se împlinește 1 an de la ultima intervenție.

Sfătuiesc toate persoanele operatie monturi aveti probleme de acest gen sa mergeți cu toata increderea. Dl dr. Pacienta BM Eu sunt una din miile de paciente a dl. In ce consta operatia ,nu am cerut detalii.

  • Operatia pentru monturi – cand este recomandata?
  • Operatia pentru monturi — cand este recomandata?
  • Monturi picioare. Operatie sau tratament conservator?
  • Despre monturi.

Eu pot da va spun ca am scap de chinul dureri si a putea purta ori ce incaltari. Recomand cu toata incredere ,operatia dar nu facuta de oricine!! Pacienta DM Am fost operata la ambele picioare.

Operatia de monturi sau hallux valgus minim invaziva

Merita tot efortul. Va recomand cu toata increderea sa apelati la dl. Pacienta IE Un doctor extraordinar cu suflet frumos si mâini de aur! Operatie monturi VA Recomand tuturor care se confrunta cu astfel de probleme sa il aleaga pe Dl. Cel putin in Romania, este cel mai bun, asta in mod incontestabil. Sa nu mai specific si faptul ca nu am avut dureri deloc, desi e o operatie care provoaca dureri foarte mari.

Insa, cu tehnicile post-operatorii folosite, aceasta durere este redusa spre Pacienta PL Pana să-l "gasesc" pe d-ul doctor nu aveam operatie monturi de dansulm-am interesat in de zari despre durerile de după asta mă preocupă pe mine.

Toate persoanele operate au băgat spaima în mine.

gonartroza mkn

Durerile pe care le-au avut cel putin in prima luna, din descrieri-erau vecine cu nebunia, atat de intense fuseseră. După multa documentare, am mers la consulatul programat si acceptat cu inima stransa operatia, pt ca era absolut necesară si nici alta varianta nu mai vedeam. Rezultatul este excepțional si durerile au fost minime spre deloc n-am respectat întocmai indicatiile dansului.

artroza artrita cum se tratează

Asa ca, mergeți cu toata increderea la consult si apoi operatie. Pacienta BV Un chirurg de excepție, rezultatele îl recomandă! Nu mai am nici o problema cu durerile sau deformatiile Pacienta IN Vă recomand de fiecare dată cu drag. Felicitari si pentru profesionalismul de care daţi dovadă! Eu sunt un pacient fericit si multumit dupa 11 ani.

Cuvinte cheie de căutare

Pacienta RC Operația este sfânta! Si domnul doctor are mâini de aur. Sunt operată de 10 ani la un picior si ma simt minunat.

Din cauza acestei pandemii imi este teama sa intru in spital pt a doua operatie. Incerc sa imi dau curaj si sa merg totusi pt ca nu se stie cand vom mai avea o viata normala Pacienta IE Am avut monturi la ambele picioare, au fost atât de proeminente încât nici măcar cu încălțăminte cu fețe din pânză nu mai puteam merge, durerile erau înfiorătoare. Este bine de știut că la vremea aceea, acest tip de intervenție chirurgicală nu era decontat de Casa de sănătate, fiind considerată operație estetică.

Asta în timp ce o grămadă de boarfe au beneficiat operatie monturi operații estetice pe care medici cu operatie monturi le-au pus la un tip de intervenție chirurgicală artrita este tratată cu căldură se deconta. A fost puțin scandal după care chestia a intrat în amorțeală.

Ațiputeafiinteresat