Fizioterapie bucuresti, Articole recente

Cauta clinica potrivita

articulația umarului umflat decât pentru a trata

Kinetoterapia și fizioterapia sunt cele mai eficiente tratamente ce ajută la diminuarea durerilor musculare sau articulare, creșterea mobilității, a forței și a rezistenței musculare, a controlului și a echilibrului sau corectarea deficitului fizioterapie bucuresti.

Primul pas pe care îl parcurgem cu pacienții noștri este acela de a evalua situația, incercand să aflăm sursa reala a problemelor acestora, astfel incat tratamentul de recuperare să fie cel mai corespunzător nevoilor lor.

La baza satisfacției lor însă, se afla implicarea lor personală în educația, îngrijirea și participarea activă la tratamentul stabilit împreuna cu terapeutul.

entorsa gleznei și tratament ruptură

Folosim tehnici internaționale, aparate de ultima generatie și tehnologie ce vin în ajutorul pacienților ce nu se pot implica activ în terapii de recuperare dificile și care îi ajută să își relaxeze mușchii și articulațiile și astfel le diminuează durerile.

Oferim deasemenea terapii prin masaj ce ajuta în special la corectarea posturii și a aliniamentului corpului, care sunt un factor din ce în ce mai des întâlnit ca sursă a diferitor dureri chiar și în rândul tinerilor ce lucrează spre exemplu multe ore în fața calculatorului.

boli articulare în corpuri

Afișează mai multe.

Ațiputeafiinteresat