Arthro gag.

ArthroGag x 90 tablete

arthro gag osteoartrita tratamentului articulației gleznei

Sulful este necesar pentru sinteza aminoacizilor care se găsescîn cantități mari în proteinele țesuturilor conjunctive. Acești aminoacizi sunt de neînlocuitîn formarea structurilor moleculare ale colagenului.

Colagenul este proteina care asigură rezistență tendoanelor și cartilajelor. Extractul de scoici furnizeazățesuturilor de legatură glicozaminoglicani, condroitin-6 sulfat, condroitin-4 sulfat, heparinăși sulfat de heparină, precum și acizi grașiOmega 3.

arthro gag decât tratează artroza gleznei

În organism, metionina este transformată în aminoacidul cisteină, care este important pentru producerea de glutation. La rândul ei, cisteina este factorul indispensabil pentru configurarea glicozaminoglicanilor. Vitamina E neutralizează radicalii liberi de oxigen care arthro gag ajuns în articulațiiîn urma proceselor inflamatorii, împiedicând astfelvătămarea cartilajelor.

arthro gag cum să tratezi instabilitatea genunchiului

Comprimatele Arthro Gagconținsubstanțe naturale, esențiale pentru funcționarea eficientăși performantă a aparatului locomotor. Datorităconținutului bogat în glicozaminoglicani, structurile țesuturilor de legatură tendoane, ligamente, cartilaje articulare, discuri intervertebrale sunt stabilizate și regenerate.

arthro gag simptomele artritei picioarelor și brațelor

Ațiputeafiinteresat